Frække

Søndagens “frækkert” fra Experterne på BN…

Dagens sidste inspiration og anbefaling er hentet i det danske turneringssystem, hvor denne kamp bare for få år siden, ville have været en våddrøm for hjemmehlodets fans. Men nu er FC Helsingør i Superligaen og det går jo helt OK.

FC Helsingør – FC København = BHS og Ov. 2,5 mål = Odds 2,62
Spillet hvor du får smidt kr. 50,- i hovedet, hos Odds’et for en App…

FC Helsingør åbnede tilværelsen i superligaen med at spille den første hjemmekampe til remis mod Viborg så fik de et nederlag til OB og slog efterfølgende Fcm og Randers, og holdt endda 0’et i sidstnævnte kamp.

De har vist at de vil spille i den bedste danske række og omend vi stadig har vores tvivl om hvorvidt det vil lykkes at holde fast har de leveret et godt indtryk. I dag tager de så i mod de forsvarende mestre, som vel næppe lever op til titlen med deres spil lige pt.

Helsingør har spillet 5 af deres i alt 8 Superliga kampe til over 2,5 mål og kun 2 af disse er endt uden at Nordsjællænderne har scoret og de har i alt lavet 9 kasser og lukket 14 ind.

*

FC København spiller ikke for overbevisende og har i den grad haft problemer på udebane. de har siden maj måned spillet 10 kampe på udebane, og tabt de 6 af dem og spillet 2 uafgjort.

Det er ikke godt nok for et hold af deres kaliber så de er sultne og skal ud og hente point hvis ikke de vil give afkald på chancen for at tage mesterskabet igen.

FCK har lukket overraskende mange mål ind i denne sæson, hele 11 af slagsen efter 8 kampe hvor de til sammenligning lukkede de 10 mål på hele sidste sæson.

FCK er uden tvivl det bedste hold af de to, men vi lugter flere mål og i begge ender.

FC Helsingør – FC København = BHS og Ov. 2,5 mål = Odds 2,62
Spillet hvor du får smidt kr. 50,- i hovedet, hos Odds’et for en App…

To Top