Freynhofer

Søndagens “Frækkert” fra Experterne…

Også dagens “Frækkert” er hentet i den italienske Serie C, hvor det er top mod bund der tørner sammen og man kan alligevel få et ganske glimrende odds – så derfor har vi naturligvis taget dette opgør med blandt dagens anbefalinger.

Modena – Albinoleffe = 2 = Odds 2.30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny Kunde…

Modena har spillet 6 kampe indtil nu og ikke opnået et eneste point, hverken hjemme eller ude. Det betyder alt andet lige at de ligger sidst og scoren på 2-12, fortæller sin helt egen tydelige historie.

Allerede inden sæsonen var de blandt dem man forventede ville rykke ned, da de sagde farvel til en del spillere, da de ikke lykkedes med at rykke tilbage til Serie B i sidste sæson. Der er kun en vej for denne klub og det er ned i glemslen.

*

Albinoleffe har opnået 10 point efter deres 7 kampe og formen har faktisk været fin indtil sidste runde, hvor man løb ind i topholdet fra Bassano og fik et nederlag på 0-1. Ellers har man faktisk fået point i de 4 ud af 5 seneste kampe.

De er måske ikke et stort udehold, men med tanke på dagens hjemmeholds formåen og kvalitet, så vurderer vi på redaktionen, at de fleste hold i denne gruppe B, kan slå Modena – også på en dårlig dag.

Modena – Albinoleffe = 2 = Odds 2.30
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny Kunde…

To Top