Nyhed

Søndagens “Frækkert” fra EM Kvalen…

 Vi slutter af med en kamp fra EM kvalifikationens gruppe E, hvor det er 2 mandskaber der er vokset mere og mere i de senere år og som man ikke skal tage for givet mere, når det kommer til point.

Wales – Slovakiet = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

Wales er stadig lillebror når det kommer til den britiske region, med hhv. England, Irland, Skotland og Wales. Men Wales er også klart det mindste land/område i den region.

Men de er begyndt at drille de lidt bedre hold og bl.a Irland oplevede at tabe hjemme, til et hårdt kæmpende mandskab fra Wales, hvor ære var en lige så stor del, som det at sejre.

Men de er stadig i gruppen for “lillebror-hold” – men er bestemt ikke uefne, når de møder hold fra eget niveau eller lige over. Vi giver dem så meget tiltro i dag, at vi fornemmer en sejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Slovakiet er fra samme i niveau og vi mener endda på redaktionen, at de måske halter en smule efter i denne periode. De har slået hold som Ungarn og Ukraine. Men det var hjemme og det er jo alt andet lige, heller ikke de store nationer.

På udebane har de kun fået 1 point siden 2017, så her er de ret ineffektive og har svært ved at afgøre noget. Det skal dog tilføjes, at de har en evne til at score i alle deres kampe – så et spil på at begge hold scorer er også til stede.

Wales – Slovakiet = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller

To Top