Frække

Søndagens Frækkert fra Eliteserien…

Vi er hoppet nord på til norsk fodbold, hvor der kun har været et mandskab i denne sæson. Det var Bodø/Glimt, men det er ikke dem vi har taget fat på i denne anbefaling. I denne anbefaling er det 2 af de hold som normalt ligger og kæmper om mesterskabet – men ikke i år.

Rosenborg – Molde = 2 = Odds 2,45
spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Rosenborg har sejlet en del rundt i denne sæson og haft en utrolig ujævn form, i forhold til hvad de plejer at vise. Det er måske ikke så unormalt med en vaklende start, men de plejer ikke at vakle gennem en hel sæson. Det syntes vi de har gjort i denne. Med en nuværende 4. plads, er det slet ikke blevet til hvad de selv havde forventet og den er endda i fare.

I denne periode hvor de plejer at være stærke og sammenspillede, har de modsat i denne sæson, nærmest gået mere og mere i opløsning. De har så også spillet mod de hold som fra 1 til 6 og det har de haft det stramt med. Det har været 4 nederlag på stribe. Måske kan de spille sig til en remis i dag hjemme på  Lerkendal Stadion, men det bliver så heller ikke til mere.

*

Molde har gjort det fint og har en solid 2. plads. Selv om der er 3 runder tilbage, så ser vi ikke at de smider den på gulvet. For både spil og form har været god i en længere periode og Molde har spillet virkeligt godt i EL sammenhæng. Her sluttede den sidste rundekamp af med en remis.

Det betyder at Molde med en 2. plads i gruppespillet er med i det nye år i den første play offs runde. Så selvtilliden er enorm og formen er rigtig god og den slags hold er svære at slå. Vi tror på en smal sejr hvilket vil betyde, at Rosenborg kun skal spille nationalt i næste sæson.

Rosenborg – Molde = 2 = Odds 2,45
spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top