Nyhed

Søndagens “Frækkert” fra den spanske La Liga…

Vi slutter af i landet hvor det sjældent er under 13 grader i den sydligste del og hvor det hvide pulver vi kalder for sne, uhyre sjældent forekommer. Men det er kun gæsterne der er fra denne del, da hjemmeholdet bor i Baskerlandet.

Ath. Bilbao – Betis = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

Ath. Bilbao ser ud til at have fundet melodien efter en forfærdelig start på sæsonen. De ligger da også kun 3 point fra den nederste streg, men har til gengæld en rigtig god form.

Bilbao har altid været stærke foran deres egne fanatiske fans og det er da også her de har fået deres point. Kun 2 gange har de måttet skuffe deres fans med nederlag.

Hold som Real Madrid har tabt på Bilbaos hjemmebane i denne sæson og i seneste runde var det Sevilla der måtte se sig besejret på San Mamés i Bilbao. Vi ser endnu en sejr følge op på en formkurve der bliver ved med at stige.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Betis er med der hvor det kan ende med at blive sjovt. De skal dog rykke en placering op, da 7. pladsen ikke giver adgang til andet end en overstået sæson. Men styrken på fremmed græs har manglet i denne.

Formen er heller ikke der hvor den plejer at være og det skyldes i vores øjne defensiven. De lukker for mange mål ind og når deres angriber ikke er mere end jævnt gode – så giver det et negativt udtryk på point siden.

Vi synes også at de virker en smule slidte og der er ikke så lang tid til, at der igen spilles Europa League Play Offs kampe – mindre end 3 uger. Når Betis så også er med i Pokalen, så har de virkeligt meget at se til. Vi tvivler på dem i aften, men vi godt at den er på vippen.

Ath. Bilbao – Betis = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY kunde…

To Top