Frække

Søndagens Frækkert fra den næstbedste spanske liga…

Det er ikke 2 mandskaber der er specielt kendte, som vi har valgt til dagens Frækkert. Men det et opgør hvor vi på redaktionen er ret sikre på udfaldet, efter at have nørdet de to mandskaber igennem. Formen vil være afgørende, men begge hold er motiverede og har masser at spille for.

Alcorcon – Lugo = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Alcorcon skal vil gerne med i Play Offs spillet og virker da også som et hold der ender med denne mulighed. Men der er ikke så meget plads til at fejle med kun 5 runder tilbage. Men Alcorcon har gjort rimelig god figur efter genstarten af ligaen.

Hjemme har de ikke haft samme styrke som de normalt har, men det har da heller ikke været helt håbløst. Men en omstilling af spillet hatr bevirket at Alcorcon ikke søger at være spilstyrende. Men med tanke på dagens gæster – så er det nok svært ikke at ende med det alligevel – for de er ikke særligt bevendte ude.

*

Lugo er både elendige på udebane og i en elendig form og fortsætter det, får det alvorlige konsekvenser. De ligger og roder skiftevis over og under stregen og med få runder tilbage gælder det at kommer op over og få lidt luft. Men med kun 8 sejre i 38 kampe, virker det ikke til at der er så meget håb.

De skal til at vinde kamp og det vil ikke være på udebane at det sker. Så de skal sætte deres lid til, at de får de nødvendige point på hjemmebanen. Vi har svært ved at se at Lugo mandskab få noget med hjem fra denne kamp – andet end oplevelsen.

Alcorcon – Lugo = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top