Nyhed

Søndagens Frækkert fra den danske Superliga…

Søndagens sidste anbefaling er hentet i den bedste hjemlige række Superligaen, hvor de 2 bedste mandskaber tørner sammen for den sidste gang i denne sæson. Et brag af en kamp, som ingen af holdene vil tabe – uanset hvad.

FC Midtjylland – FC København = 2 = Odds 2,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny spiller…

FC Midtjylland løber med sølvmedaljerne i denne sæson, men denne kamp kunne have været en finale om det danske mesterskab. Men nogle dårlige præstationer, samt et nederlag til københavnerne – har sendt dem ud af den ligning.

Men selvfølgelig vil de gerne have den skalp at slutte sæsonen af med, så motivation skal der nok være masser af. Men en ting er motivation, som kan bringe et hold langt – så synes at formen er noget haltende i denne periode.

3 nederlag i de seneste 4 kampe, fortæller lidt om et hold hvis form er stagnerende. Nederlagene til både Brøndby og OB viser, at holdet mangler en del endnu i, at kunne matche FCK. Vi tror at den seneste kamps resultat gentager sig – nemlig med en sejr til københavnerne.

*

FC København er allerede danske mestre, men det betyder ikke at de stopper op. Det vil hverken deres fans, Ståle eller spillernes ære tillade – så de går til denne opgave med samme intensitet, som de øvrige.

Målet er maksimumpoint i slutspillet, hvilket virker til at være muligt. Det er svært at stoppe et hold der er fyldt med selvtillid og som også er i kanonform. Når så også holdet er et niveau bedre end hjemmeholdet, så er vi overbevist om, at FCK henter endnu en sejr.

FC Midtjylland – FC København = 2 = Odds 2,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny spiller…

To Top