Frække

Søndagens “Frækkert” fra BNs panel…

Søndagens “Frækkert” er også hentet i støvlelandet Italien, men denne gang er det ikke landets bedste række Serie A vi har hentet vores anbefaling – men i rækken under – som går under navnet Serie B hos din Bookie.

Avellino – Salernitana = 1 = Odds 2,20
Spillet hos den Bookie med den bedste LiveService…

Avellino er et af de hold der kan have en realistisk forhåbning om, at komme med i oprykningsræset, men de skal dog forbedre sig en anelse mere på udebane for, at sikre sig muligheden.

For hjemme på Stadio Partenio foran egne fans, er de for det meste et meget stabilt og godt hjemmehold. Det er også klart at se efter de første 4 kampe på Stadio Partenio, som har givet 10 point og en score på 11-5.

Vi er ret overbeviste på redaktionen om, at der kommer 3 mere på kontoen i dag i en kamp hvor det oftest er hjemmeholdet der vinder, når disse to hold mødes.

*

Salernitana er næsten som hjemmeholdet bortset fra, at de ikke har helt den samme styrke hjemme som Avellino. Til gengæld er de lige så ringe på udebane, men har en tendens til at spille remis.

Scoren på 3-4 indikere, at de ikke skal nogen steder når de spiller ude og spiller meget italiensk med en fokuseret defensiv og skulle der opstå muligheder, vil man naturligvis prøve at udnytte dem.

Men ingen af de hold som Salernitana har mødt på udebane, har haft det samme niveau foran egne fans som Avellino, så det er en helt anden størrelse de gæster i dag. Vi ved at muligheden for remis er til stede i kampene på dette niveau – bare ikke i dag.

Avellino – Salernitana = 1 = Odds 2,20
Spillet hos den Bookie med den bedste LiveService…

To Top