Frække

Søndagens “Frækkert” fra BNs Expertpanel…

Der er kampe i den spanske La Liga denne søndag, hvilket jo er helt normalt og vi har fundet et rigtigt interessant opgør frem fra ligaen, mellem to historiske storhold, som i mange år har haltet en smule efter de rigtig store.

Valencia – Atl. Bilbao = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får Verdens Bedste Kundeservice…

Valencia har igen fået det til at fungere og er det ene af 3 hold, der endnu ikke har tabt en kamp, efter de første 6 spillerunder. Det placerer dem på 4. plads, som er højere end Real Madrid’s placering.

Så Valencia har noget at have det i denne sæson og konceptet virker rigtigt, i forhold til mandskabet. Evnen til at ramme målet er genfundet og med 12 mål er de helt i toppen på den skala i La Liga.

I dag møder de et godt hold, men også et hold der er klart bedst hjemme og ligeledes har de spillet Europa League kamp torsdag – så det mener vi at Valencia vil udnytte, på deres hjemmebane Estadio de Mestalla.

*

Atl. Bilbao har nok at se til og efter et godt udlæg, er de mange turneringer allerede begyndt at sætte sine spor i truppen. Skadeslisten er desværre blevet rimelig lang allerede og flere kompetente spillere er allerede meldt ude af opgøret.

Flere endnu er tvivlsomme og derfor er det også en prioriteringssag for træneren, hvordan han skal bruge kræfterne på de spillere, der er tilbage og klar til kamp. Vi ser et svække Bilbao mandskab, der også er lidt trætte i stængerne – det bliver udnyttet af Valencia til endnu en sejr.

Valencia – Atl. Bilbao = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får Verdens Bedste Kundeservice…

To Top