Frække

Søndagens “Frækkert” fra BNs Expertgruppe…

Dagens “Frækkert” er hentet i en af søndags kampene fra den bedste engelske række Premier League, hvor det ikke er en af de kampe man kan kalde for et brag af en kamp, da det er 2 ordinære hold der mødes.

Burnley – Crystal Palace = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får søndagens Bedste Bonus…

Burnley har ikke fået den bedste start på sæsonen, men heller ikke den værst tænkelige. 4 point er det blevet til, med et nederlag, en sejr og så en remis. I dag spiller de hjemme, men det er faktisk på udebane de har fået deres point.

Her slog man som bekendt Chelsea i første runde med 3-2 og spillede 1-1 i sidste runde på Wembley mod Tottenham. Så det er ikke fordi holdet er dårligt, men de tabte med en enkelt pind hjemme til West Bromwich, som også er med helt fremme.

Vi tror på dem i dagens hjemmekamp på Turf Moor foran egne fans og med tanke på gæsternes formåen, bør og vil Burnley få årets første hjemmesejr i Premier League i denne sæson, i dag.

*

Crystal Palace har faktisk fået den værst tænkelige start med kun NUL point efter 3 runder. Scoren på 0-6 er efter nederlag til hhv. Liverpool, Huddersfield og Swansea i seneste kamp hjemme.

Det skal dog siges til Crystal Palace forsvar, at de har flere af de vigtige spillere på skadeslisten og til dette opgør er der allerede 4 spillere der definitivt er meldt ude, men de håber på at Loftus-Cheek og Ridewald når at blive klar, men nok kun til bænkens.

Så Crystal Palace er handicappet før start og da selvtilliden og holdet langt fra er på plads, ser vi på redaktionen det 4. nederlag på stribe ud af lige så mange kampe i dag.

Burnley – Crystal Palace = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får søndagens Bedste Bonus…

To Top