Frække

Søndagens “Frækkert” fra Belgien…

Det belgiske mesterskab er langt fra faldet på plads og der er faktisk hele 3 hold der kan ende øverst på podiet. Dog er det mest sandsynligt, at kampen vil stå mellem de 2 hold der tørner sammen i den valgte anbefaling.

St. Liege – Club Brügge = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får kr. 100,- i Freebet at spille for…

St. Liege ligger 4 point efter dagens gæster og kan med en sejr bringe sig op i bagdelen på Club Brügge og dermed lægge maksimalt pres på dem før den sidste spillerunde.

Og sandsynligheden er absolut til stede. For St. Liege har været blandt de mest formstærke hold i slutspillet og fik hente en remis med hjem i det modsatte opgør.

De har ikke tabt de seneste 19 hjemmekampe og kun 2 kampe er endt remis af de seneste 10. Så formen er fundet frem på det helt rigtige tidspunkt og vi tror fuldt og fast på en sejr og en spændende sidste runde i Belgien.

*

Club Brügge kom fint ind i gruppen som det hold med flest point og lignende umiddelbart en sikker mesterskabskandidat. Men formen har haltet en del i slutspillet og især på udebane har det ikke været spændende læsning for klubbens fans.

Kun 2 udesejre i deres 10 seneste kampe på fremmed græs og 4 af dem er endt med nederlag. I dag mæder de rækkens mest formstærke mandskab og vi er overbeviste på redaktionen, at Brügge taber endnu en udekamp.

St. Liege – Club Brügge = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får kr. 100,- i Freebet at spille for…

To Top