Frække

Søndagens Frække spil fra Eliteserien…

Dagens sidste spil er hentet i den bedste norske række Eliteserien, hvor vi har taget et kig på et af de mandskaber der har klaret sig rigtigt godt i de seneste sæsoner. Efter en lidt blød start, ser det ud til at de igen har fundet formen og igen går fra sejr til sejr. Vi tror på dem selv om de spiller på udebane i dag.

Tromsø – Bodø/Glimt = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Tromsø er ved at være begravet i den tunge ende af Eliteserien og ligger kun 2 point fra det bedste hold under stregen. Så der skal til at strammes op, hvis ikke det skal ende med enten direkte nedrykning, eller de skal ud i kvalificeringsrunde mod nr. 2 i BOS-ligaen. Vi har lidt på fornemmelsen at de kommer til at ligge og slås om at forblive i den bedste norske række, for der er ikke penge til spillerindkøb som i den grad kunne tiltrænges – især oppe foran.

Kun 1 mandskab har scoret færre mål end Tromsø denne sæson. Kun 17 mål er det blevet til efter 16 kampe og det er tæt på det dobbelte der er lukket ind. Så vi har på redaktionen svært ved at se, hvordan de skal få ændret det faktum. Selvfølgelig kan meget ordnes på træningsbanen, men når spillerne bare ikke har niveauet – så er det næsten lige meget. Det bliver tæt til sidst og om de overlever er svært at spå om. Men i dag taber de helt sikkert.

*

Bodø/Glimt endte som suveræne vindere af den norske Eliteserie i sidste sæson, med næsten 20 point ned til nr. 2. Så der har været stor forventninger til holdet i denne sæson, efter den flotte indsats. Men flere spillere er rejst og holdet er ikke helt lige så stærk som i fjor – men det er stadig et rigtigt godt hold efter norske forhold. Det viser deres nuværende placering som nr. 2 da også – de er bare ikke lige så suveræne i denne sæson og derfor skal de slås mere for et evt. mesterskab. 

Molde ligger med 2 point mere som nr. 1 og med 14 runder tilbage er der masser af muligheder for både at vinde rækken, men også at falde ud af de sjove placeringer. Det forventer vi dog ikke sker med Bodø/Glimt. Selv om der er flere af de offensive spillere der er rejst, scorer de stadig mange mål. Det er dog bare ikke så mange som i sidste sæson og det kan godt ses på det samlede regnskab. Det er på udebane i dag og efter 7 udebanekampe er der kun 2 af dem der er blevet tabt. Vi ser ikke det 3. nederlag for os efter dette opgør – men endnu en sejr.

Tromsø – Bodø/Glimt = 2 = Odds 2,05
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top