Frække

Søndagens Frække portugiser på redaktionen…

Vi har taget et kig på subtoppen i den bedste portugisiske række Primeira Liga, hvor der er tæt kamp om de sekundære placeringer, da Sporting virker til at have sikret sig mesterskabet – stort set.

Braga – Benfica = 1 = Odds 2,80
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

Braga kan koncentrere sig om Primeira Liga og deres fornemme placering i toppen af samme. De går benhårdt efter 2. pladsen, da Sporting ser ud til at være stukket af i toppen. Men 2. pladsen er helt klart idenfor rækkevidde og de kan selv afgøre det.

I dag kommer en af deres nærmeste rivaler på besøg på den stærke hjemmebane Municipal de Braga. Her har de kun smidt en kamp gulvet og spillet en enkelt remis. Så 9 sejre i 11 kampe fortæller lidt om stor styrke hjemme. De seneste  gange de har mødt Benfica, hhv, ude og hjemme, har de slået dem Senest var det i Cup’en, hvor de slog dem 2-1 på samme stadion. Vi tror på, at det sker igen.

*

Benfica har haltet lidt ind i mellem og også haft gode periode. Men slidtagen fra deres internationale deltagelse har haft en betydning på den hjemlige turnering. De ser dog ud til, at have genfundet formen, men deres modstandere har så heller ikke været fra toppen.

Benfica er ikke dårlige på udebane, men har kun vundet 5 gange i 11 forsøg. Så Benfica er ikke så stærke som tidligere på udebane. De scorer faktisk heller ikke så mange må, som de ellers gør – så måske de er lidt for defensivt bundet i deres koncept. Vi tror at de taber for 3 gang i streg til dagens hjemmehold fra Braga og ryger lidt bagud i toppen.

Braga – Benfica = 1 = Odds 2,80
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

To Top