Frække

Søndagens Frække nordiske hadekamp…

Vi tager også lige et opgør fra den anden af de nordiske ligaer, nemlig den svenske Allsvenskan. Her er der et opgør der i fan-had, ligner det samme som når danske FCK og Brøndby mødes. Dog er de svenske Hooligans lige en division højere og mere bindegale. Så det svenske politi skal nok sit at se til.

IFK Göteborg – Malmö FF = X = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

IFK Göteborg er historisk en kæmpe, men på banen skal vi en del år tilbage for at finde den seneste succes sæson. For det har virkelig haltet for hovedstadsklubben i en længere årrække. Denne sæson ser heller ikke for lovende ud.

Med kun 12 point efter 11 kampe er de allerede et godt stykke nede i tabellen, nemlig nr. 11. Faktisk kun 3 point fra en nedrykning. Formen har været ringe, og defensiven har sejlret i starten. Men nu har man fået balanceret tingene lidt bedre ud og har fået remis i de seneste 4 kampe. 

Ingen af de kampe er endt målløse, så der er stadig udfordringer i den bagerste kæde. Men det går den rigtige vej. Vi ved det er vovet at satse på en remis, men den 5 i streg er ikke usandsynlig og IFK vil gøre alt for ikke tabe i dag. Vinder gør de ikke er vi overbevist om.

*

Malmö FF ligger i det gode selskab og indtager pt. en 2. plads. Kun Norrköbing har scoret flere mål (27) end Malmö FF, som har nettet 21 gange. Men det er over 11 kampe, så det er ikke målorgier som Malmö levere.

I dag er der både historik og point der spilles om, men naturligvis også æren. Og disse 2 mandskaber er ikke ubekendte med at spille remis. De seneste 8 opgør har budt på 4 gange remis – så hvorfor ikke smide et lille beløb efter denne mulighed til et godt odds – det gør vi.

IFK Göteborg – Malmö FF = X = Odds 2,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top