Frække

Søndagens Frække lokalbrag fra Superligaen…

Den danske Superliga bliver en smule mere spændende, end det så ud til for blot et par runder siden. Men dagens gæster viste stor styrke da de hjemme på Vestegnen endte med at tage alle 3 point fra FCM og dermed spille sig tilbage i kampen om mesterskabet. Dagens hjemmehold tabte der imod et stort skridt i forhold til at ende i Champions League kvalen.

FC København – Brøndby = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får den højeste Superliga Bonus…

FC København fik kun 2-2 med hjem fra Drømmeparken i Farum, hvor FC Nordsjælland holder til. Og det kostede næsten med sikkerhed muligheden for, at de kan ende i kvalifikationen til Champions League i næste sæson. Det kommer til at koste en del på den økonomiske side, men også den sportslige. For med kun 3 runder tilbage og 6 point op til Brøndby, virker det ikke sandsynligt, at det kan lade sig gøre.

Men der er stadig en europæisk placering at forsvare, for AGF ligger kun 4 point væk, så det er for tidligt at tage på sommerferie. Hjemme i Parken er FC København stadig et rigtigt stærkt mandskab og kun få mandskaber henter en sejr i hovedstaden. FC København har dog måtte forlade banen 3 gange som tabere, men det sker ikke i dag. Ud over at det er et Superliga opgør, så er der også hele den atmosfære som der opstår, når disse 2 mandskaber mødes. Det er både magi og frygt.

*

Brøndby ser ud til at klare skærene og nå det ene af deres mål. Nemlig om at ende i Europa i næste sæson. Med en remis, vil dette stort set være sikret, men selvfølgelig vil en sejr indeholde rigtigt mange elementer og muligheder. Dels ville de slå deres ærkerivaler og Brønsbys fans ville have håneretten hele sommeren. Men Brøndby vil også holde sig inde i kampen om det endelige mesterskab. Der er så mange elementer til at skabe nerve i dette opgør, at det ikke kan undgå at komme helt op og ringe.

Vi giver en lille fordel til hjemmeholdet, grundet spillestedet og den opbakning der tilkommer hjemmeholdet. Ligeledes er FC København stærke hjemme og det vil helt sikkert gøre alt for ikke at tabe denne kamp. Så selv om Brøndby er nok så motiveret, så vil gæsterne fra Vestegne tage hjem med pointtab og det vil være i form af et nederlag.

FC København – Brøndby = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får den højeste Superliga Bonus…

To Top