Frække

Søndagens Frække italienske Bombe…

Vi slutter også i italien, men i denne anbefaling er det landets næstbedste række vi har kastet vores øjne på. Vi har før spillet på rene remis’er, med succes – og det gør vi igen i dag..

Empoli – Cittadella = X = Odds 3,50
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

Empoli er efterhånden snart ved at være italienske mestre i at spille remis. For de har i den grad stort set ikke gjort andet i 2021. Siden midten af januar har Empoli spillet 6 ud af 7 kampe remis og de seneste 5 i streg er endt uden vinder. 

Empoli ligger dig stadig i toppen af Serie B, men har set over hele sæsonen spillet 13 remis’er ud af 25 opgør. Så over halvdelen af deres kampe er endt uden vinder. Så lægger man de seneste 5 kampe sammen med, at 6 hjemmekampe uf ad 12 er endt remis – så syntes vi at det virker sandsynligt at det sker igen i dag.

*

Cittadella er med fremme og ligger pt. på en 5. plads, kun 6 point fra Empoli. Så der er ved at være tæt og spænding i toppen. Cittadella har dog kun spillet 7 kampe remis, så de har ikke helt det samme sted som hjemmeholdet. Og dog, For det er i den senere periode, at de er begyndt at dele point ofte.

4 ud af de seneste 6 kampe er endt med en pointdeling, så de kan også. Når man så ser lidt historisk på det, så plejer de at spille remis ca. hver 2. gang de mødes. Så selv om der ikke er videnskabelig evidens for at denne kamp ender remis – så syntes vi bare at det virker ret sandsynligt.

Men I skal selv mærke efter i maven – da vores anbefaling i dette tilfælde er på både mavefornemmeler og stats.

Empoli – Cittadella = X = Odds 3,50
Spillet hvor du kan få din gevinst i BitCoin…

To Top