Nyhed

Søndagens Frække italiener fra Serie A…

Vi slutter denne søndag af med endnu et opgør fra den bedste italienske række Serie A, hvor det er hold der ikke skal tænke å mesterskab der her mødes, men mere tænke på om de skal være Serie A mandskaber i næste sæson.

Lecce – Torino = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds på alle kampe…

Lecce tabte på udebane til Verona med 0-3 i seneste runde og den kamp var nok et meget godt eksempel på den sæson Lecce har haft i den bedste italienske række. Lecce har 1 point ned til bunden, så der er ikke rigtig plads til så mange fejl.

Der er så 4 hold der slås om ikke at rykke ud efter sæsonen, men kun 1 af dem vil overleve. Så spændingen i bunden er stadig intakt. Men formen vil bare ikke rigtig komme. Kun 1 point i deres 4 seneste kampe fortækker om de store udfordringer som Lecce har.

Vi tror ikke på Lecce. Hverken i dag eller i det lange løb. Lecce har efter 10 hjemmekampe stadig ikke vundet en eneste. Der er godt nok kommet 5 gange remis ind på kontoen – men det virker ikke til, at Lecce overhovedet har niveauet til Serie A. Vi tror på det 6 nederlag hjemme foran egne fans kommer i dag.

*

Torinos mandskab blev sendt på træningslejr, efter et nederlag på ikke mindre end 0-7 til Atalanta. Ja, Atalanta er nok det mest scorende hold i Serie A, men 7 mål blev for meget for træneren og ejeren.

Nederlaget var på udebane og her havde de ellers fået point i deres seneste 4 udebane opgør 3 sejre og en remis. En af sejrene var faktisk over AS Roma, så de kan godt spille på udebane med gode resultater.

Så der vil være arbejdet hårdt på at få rettet op på de fejl, som var en stor del af nederlaget. Men der vil også blive arbejdet på psyken, der må have fået et lille gok. I dag er modstanderen af en hel anden kaliber og efter en uge med opsang skal Torino nok komme tilbage på rette kurs.

Lecce – Torino = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds på alle kampe…

To Top