Frække

Søndagens Frække franske Ligue 1 kamp…

Så står den igen på fransk fodbold om søndagen og dagens opgør har kun et højt odds, fordi det er første runde. Vi mener at hjemmeholdet kun burde have 1,50 – men vi kan da godt bruge 2,0 til at forsøde vores tilværelse.

Nice – Lens = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Nice har haft en god optaktsfase med flere gode resultater, men det er mest på hjemmebanen Allianz Riviera i Nice. På udebane skal de stadig have ændret på konceptet, hvis de vil lege med i toppen af denne sæson Ligue 1. Vi tror dog på, at de et stykke head vejen kan være med.

De har trods alt en god og balanceret trup – dog uden de helt store stjerner. Men det passer også bedst ind i Nice’s DNA, da de gerne vil spille kollektivt. Det kan de få lov til i dag hjemme på Allianz Riviera, hvor vi ikke har meget tiltro til dagens gæster eller deres sæson.

*

Lens har mistet 2 af deres profiler og vi fornemmer ikke at deres indkøb har den samme styrke og slet ikke fra staten af. Lens har da også virket noget forkølet i deres optaktskampe og det ser ud til, at de har det stramt i forsvaret. Det er også her de har mistet 2 centrale spillere.

Indtil de nye evt. er spillet ind, så har vi ikke meget fidus til Lens. De vil nok spille mange kampe remis i denne sæson og håbe på at det er nok, men de vil ligge i den tunge ende er vi overbeviste om på redaktionen. Vi tror ikke på point til Lens i deres premiere kamp.

Nice – Lens = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top