Nyhed

Søndagens “frække” franske afslutning…

Vi slutter af i den franske liga med et opgør, der godt kunne gå hen og blive seværdigt. Ikke noget franske opgør normal betragtes som – men man kan være heldig med mellemrum. Vi skal ikke kun se kampen, men har også spillet på den.

Montpellier – Marseille = 1 = Odds 3,10
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Montpellier hr tydeligt meldt ud, at de satser benhårdt på ligaen i denne sæson og stillede derfor op med et noget decimeret mandskab i midtugens pokalopgør. Det endte også med et nederlag hjemme til Nantes.

I dag stiller man t stærkeste opstilling og den kan man godt være tilfreds med indtil videre. Kun 1 nederlag er indkasseret og det var i første runde. Lige siden har man ikke set sig tilbage eller tabt turneringskampe.

Det er blevet til 6 sejre og 4 gange remis. Hjemme på la Mosson foran egne fans, har man hentet halvdelen af sejrene og remis’erne. Det er værd at bemærke, at hjemme er der kun lukket 3 mål ind. Vi tror på en smal sejr i dag.

*

Marseille ligger 3. point og 2 placeringer under dagens hjemmehold, med en scorer på 22-18. De kan godt selv finde vejen til modstandernes mål, men de har svært ved at finde deres eget.

Med 18 mål imod sig efter kun 11 kampe, er der en udfordring der skal løses. Det er især ude det sejler. Her er de 12 kasser kommet. Lille scorede, 3, Nimes scorede 3 og Lyon scorede 4 – så her er en af forklaringer på, hvorfor Marseille ikke er med helt fremme endnu. Det ændrer sig ikke i dag.

Montpellier – Marseille = 1 = Odds 3,10
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

 

To Top