Freynhofer

Søndagens “Frække” franske afslutning på BN…

Vi slutter den noget vejrmæssige triste søndag af med en fransk afslutning. Det er efterhånden noget vi gør en del – når det kommer til anbefalinger på BN – og sikkert også andre steder, men det er en privat ting.

Guingamp – Lille = 2 = Odds 2,20
Her kan du oprette FLERE konti hos denne Bookie via PayPal…

Guingamp skal nok ikke forvente at finde sig selv i den bedste franske række Ligue 1 i næste sæson. De har hverken niveau eller mandskabet til det, hvilket er tydeligt at se på denne sæsons stilling og placering.

Guingamp ligger absolut sidst, men har dig kun 4 point op til en redning. Men den redningsvest de skal bruge skal virkelig være noget særligt. Ser samlede score indtil nu i sæsonen hedder 16-46. 

Hjemme på Stade du Roudourou, hvor kampen spilles i dag er scoreren 10-19, med 1 sejr og 3 gange remis til følge. Vi tror ikke på dem selv om de er hjemme, for dagens gæster er rimelige uhyggelige i denne periode og tophold.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Lille er på højde med PSG når det kommer til form i denne periode og går stort set fra sejt til sejr og de mange gode point. Det har nu sendt dem op som nr. 2 i Ligue 1, foran Lyon og Marseille med flere – og det var ikke lige set komme.

Især på udebane er de godt kørende. De seneste 4 kampe er alle vundet, hvor bla Marseille og Montpellier var 2 af de tabende hold. Vi er på ingen måde i tvivl om kampen udfald – kun om hvor mange mål Lille vinder med.

Guingamp – Lille = 2 = Odds 2,20
Her kan du oprette FLERE konti hos denne Bookie via PayPal…

To Top