Nyhed

Søndagens Frække Jule anbefaling på BN…

Chokoladelandet Belgien, hvor man bl.a taler det helt umulige sprog “Flamsk” og til tider også “Valonsk”. Det svarer lidt en at høre på en ægte Vendelbo – det er også helt umuligt at forstå for de fleste der ikke bor i området. Vi har fundet dette opgør i Jupiler League.

Anderlecht – Charleroi = 2 = Odds 3,80
Her kan du åbne flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

Anderlecht ligger stadig og roder i den forkerte halvdel af Jupiler League og der er 7 point op til holdet lige over midterlinjen. Men udfordringen i denne sæson har været formen. Den har simpelthen været alt for svingende.

Skader har været en del af problemet, men også spillet på banen har givet panderynker. Defensiven er godkendt – men offensiven mangler en hel del og det er svært hvis man ikke score mål. Anderlecht er det mandskab der har scoret 3 færrest mål. Selv om formen er nogenlunde møder de i dag et hold der er flyvende på alle parametre og som ikke tror de kan tabe.

Et hold med så meget selvtillid og et koncept der fungerer, er rigtig svære at have med at gøre – også selv om Anderlecht spiller hjemme. Vi tror faktisk på, at gæsterne løber med alle 3 point.

*

Charleroi er virkelig flyvende og har været det gennem hele sæsonen, efter de første runder var overstået. Men nu er de i gang og det kører bare for dem. De seneste 8 runder har givet 7 sejre og en enkelt remis – både ude og hjemme.

Med kun et nederlag på udebane i denne sæson til hjemmestærke Waregem, så er Charleroi et hold der ikke går så meget op i hvor de spiller. De seneste 4 gange Charleroi har været på besøg i Anderlecht, har de kun tabt 1 gang og ellers vundet 2 gange og spillet en remis.

Vi ser et tæt opgør hvor Charleroi får scoret det første mål og derefter lukker de Anderlecht ned, som har svært ved at score i forvejen. Det bliver nok kun en smal sejr på 1-0, selv om Charleroi er dygtige til at score på udebane. Den forsigtige tager “X’et” med til ca. odds 1,85 – også godt.

Anderlecht – Charleroi = 2 = Odds 3,80
Her kan du åbne flere konti med PayPal og få flere X Bonus…

To Top