Sikre

Søndagens foræring af en af de “Sikre”…

Kun et mål skilte lørdagens 4 anbefalinger fra et “Fuldt Hus” – så formen på redaktionen er god og den følges naturligvis op i dag. Vi starter op i den bedste franske række Ligue 1, hvor dagens foræring ligger.

St. Etienne – Troyes = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus…

St. Etienne kan med en sejr snuppe den sidste af de europæiske pladser, som tildeles til rækkens nr. 5, som lige indtages af Rennes. Men med den form og styrke som St. Etienne har lagt for dagen i en lang periode, så er vi ikke i tvivl om, at de sejre.

Ikke siden den 21. januar har de tabt en ligakamp og hjemme på Stade Geoffroy-Guichard er det ikke sket siden december. St. etienne fortsætter pointhøsten og det vil være med alle 3 point.

*

Troyes har bestemt også noget at kæmpe for, men det er noget mere ucharmerende, da det er overlevelsen de skal have sikret.  Lige nu ligger man placeret på den den bedste af de 3 nedrykningspladser.

Men der er 4 point op til en redning og kun 5 runder tilbage, så man skal til at stramme ballerne. Men formen er helt til hundende og på udebane, burde man kun sidde på tilskuerpladserne, for her har de ikke meget at komme med – sikker hjemmesejr.

St. Etienne – Troyes = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens frækkeste Bonus…

To Top