Sikre

Søndagens enlige Sikre spanier…

Der er hviledag i VM kvalifikationen og det betyder at der stort set ikke er nogen kampe at vælge i mellem. Dog er den næstbedste spanske række ikke fredet i landsholdspauserne og det er i denne liga vi har fundet søndagens Sikre valg. Det er måske ikke helt top mod bund – men tæt på.

Tenerife – Amorebieta = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Tenerife har fået en godkendt start på sæsonen i den næstbedste række. Sidste sæson endte de som nr. 14 og ambitionerne i denne er, at de skal kæmpe med i toppen og mindst ende i kval spillet. Så den nuværende 4. plads giver forhåbninger om at målet kan nås. Der er kun 4 point op til rækkens tophold Almeira. Tenerife har kun tabt 2 kampe ud af 8 runder. Den ene var til topholdet Almeira på udebane. Her endte det 0-1. Runden før var det Mirandes der hentede en sejr.

Men efter de 2 kampe har Tenerife hentet en sejr hos Huesca, som er et glimrende hjemmehold og Tenerife har ikke været så fantastiske på fremmed græs de tidligere sæsoner. Så her er der sket en positiv udvikling. Fortsætter de så med deres styrke hjemme på øen, så tror vi på redaktionen faktisk også på, at de kan lykkedes med at nå deres målsætninger. Sejren i dagens opgør sender dem i den rigtige retning. 

*

Amorebieta rykkede op til den næstbedste spanske række til denne sæson og kommer nede fra Segunda B, hvor de vandt deres oprykning via kval spillet. De endte som nr. 3 og de 4 første hold spillede om 2 oprykningspladser. Her tog Amorebieta så den ene. Det har dog været lidt af en omvæltning at rykke op, for der er ret stor forskel på de 2 niveauer, både spillemæssigt, men også økonomisk. Det sidste er nok Amorebietas største udfordring.

Placeringen er nr. 21 ud af 22 mandskaber og efter 8 runder er der kun kommet 7 point ind på tavlen. Det er blevet til en enkelt sejr, men man har dog formået at spille remis hele 4 gange. Så Amorebieta er ikke faldet helt igennem endnu. Men det forventer vi vil ske, når mandskabet begynder at blive slidt og skaderne begynder at komme. På udebane har de kun hentet 1 point og en score på 1-6. Efter dette opgør har de stadig kun 1 point på udebane og en ringere score. 

Tenerife – Amorebieta = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top