Nyhed

Søndagens engelske Sikre PL opgør…

Et opgør der for bare en måneds tid siden i redaktionens øjne, ikke vil have været så oplagt som det er nu. Men hjemmeholdet har løftet sig og gæsterne har det svært på fremmed græs.

Arsenal – Newcastle = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du finder dagens Højeste Odds på dette udfald…

Arsenal har ikke tabt i deres seneste 7 kampe og det er en forbedring. Defensiven er blevet bedre, men den er stadig ikke der hor man kan kalde den for stærk endnu. Men kun 1 gang i disse 7 kampe har Arsenal lukket 2 mål ind, ellers har det 1 eller ingen.

Arsenal skal til at tage sig sammen, hvis de skal nå indenfor de sjove pladser, men det ser rigtigt svært ud. En kamp som denne skal i hvert fald vindes for ellers er de andre hold de kæmper imod ved at være stukket for meget af. Selv om PL har været rimelig ustabil i denne sæson, så bliver det ikke ved. Arsenal vinder i dag.

*

Newcastle har det ikke så godt på fremmed græs, men skal nok lare skæerne i denne sæson. Newcastle er trods alt kun placeret 2 pladser efter dagens hjemmehold og har fået en del point i den seneste periode. Ikke fordi det har været overbevisende, men remis betyder noget på den lange bane.

Det er kun  blevet til en enkelt sejr, men så har Newcastle været dygtige til at spille remis og det har løftet holdet op i tabellen. Everton og Wolves fik kun 1 point hjemme mod Newcastle, men vi mener på redaktionen, at Arsenal er klart bedre hjemme end disse mandskaber. 

Arsenal – Newcastle = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du finder dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top