Nyhed

Søndagens engelske Premier League Bonus spil…

Også den bedste engelske række har vi kigget lidt nærmere på i dag og synes at vore valgte opgør næsten er en ren foræring. Selv om var har samme favorit som Bookmakerne, så har de givet et meget flot odds.

Watford – Arsenal = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Watford er langt fra den styrke de viste i sidste sæson – de er faktisk ikke i nærheden. Der er afviklet 4. runder af Premier League og Watford har fået skrabet 1 point til sig…! – Har de mødt nogen af de forventede tophold – NEJ.

I dag er det første gang de skal møde et hold der vil lande i top 6 og med tanke på de tidligere præstationer i sæsonens første 4 kampe – så bør både fans og manager være ret så nervøse.

Men i dag er de trods alt hjemme – men med 0 point og en score foran egne fans på 1-6 efter 2 kampe, så er der ikke så meget at hænge sin hat på. Watford vil få en svær sæson og skal helt sikkert indløbe nogle spillere i vinterens transfer vindue, for ellers er det ret så sikkert at de ryger ud.

*

Arsenal viste mere stabilitet i sidste sæson, hvor de også kom godt fra start. Arsenal har fået 7 point og det er kun Liverpool der har maksimum point efter 4 runde. Det var da også netop Liverpool der har givet Arsenal deres eneste nederlag i sæsonen.

De slog Newcastle i den første udekamp i første runde og der kunne man tydeligt se, at Arsenal var klar til sæsonen. Vi mener helt klart, at Arsenal vinder dette opgør – endda nok med et par mål eller mere.

Watford – Arsenal = 2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top