Nyhed

Søndagens engelske nytårs Bonus fra redaktionen…

De spiller også i England og det er på rigtig mange niveauer. Her er det næstbedste niveau vi har hentet dagens anbefaling i kategorien Bonus. At odds’et er så højt på hjemmesejr, er ret overraskende for os på BettngNews.

Preston – Reading = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor DU får den Højeste Nytårs Bonus som ny bruger…

Preston er det man kan kalde for et stabilt hjemmehold. 12 kampe har givet 9 sejre og 2 gange remis. Så kun 1 enkelt gang ha de smidt alle 3 point foran egne fans. De er a også rækkens stærkeste hold foran egne fans i denne sæson.

Formen er måske ikke prangende, men den er stadig blandt de bedste. Når formen er der vinder de hjemme og de 2 seneste hjemmekampe er da også blevet vundet. De seneste 2 hjemmekampe er da også vundet. Vi ser et tæt opgør med en knebent sejr til Preston.

*

Reading bumper lidt for meget og en mere stabil form, ville sikre dem muligheden for en sund sæson. De spiller meget alt-eller-intet opgør foran egne fans og det har efter 12 hjemmekampe resulteret i 50% sejre og nederlag. 6 af hver er det blevet til og en score på 18-16.

Ude er der ikke så meget at skrive hjem om. Jo, de får da lidt hist og her, men det er imod de mindre stærke hjemmehold og det kan man på ingen måde kan dagens ditto. De taber med mere end 1 mål i dag.

Preston – Reading = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor DU får den Højeste Nytårs Bonus som ny bruger…

To Top