Frække

Søndagens engelske “Frækkert”…

Vores valgte kamp til dagens “Frækkert” er nok det opgør denne søndag, som vil få mest fokus – i hvert fald i England. Her mødes to traditionsrige klubber, som begge har ligaens bedste form i denne periode.

Liverpool – Manchester City = 2 = Odds 2,05
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Liverpool er virkelig kommet op i gear og er med helt fremme i PL, hvor de altid lå for en hel del år siden. Men Klopp har virkeligt fået sat skik på mandskabet og spillet og det har givet bonus.

Liverpool er ubesejrede i 17 kampe i streg og det er mange år siden at de kunne prale med noget lignende. Og hjemme på Anfield har de ingen nederlag. Så kan kan måske undres over, at vi har valgt en udesejr her.

Selv om Liverpool og Anfield er en af de sværeste opgaver for City i denne sæson, så har de vist ved andre lige så store opgaver, at de magter presset og evnen til at sejre. Vi vurderer at Liverpool er lidt mere end 1 niveau under City, som alle andre hold.

*

Manchester City er Englands svar på Bayern München, PSG osv osv. Pep har i den grad en evne til at skabe et hold, som bare er bede end alle andre i samme liga og den evne vil også komme til udtryk i dag.

Manchester City har kun tabt 1 kamp på udebane og det var i CL til Shakhtar. Derudover er der en enkelt remis – ellers hedder den sejre for alle de øvrige udekampe.

Her er tale om navne som United, Chelsea, Napoli, Leicester med flere. Så det er lidt ligegyldigt for City om de spiller hjemme eller ude. De har deres koncept og det er kun få gange det har været under pres. I dag er ingen undtagelse – endnu en City sejr.

Liverpool – Manchester City = 2 = Odds 2,05
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top