Frække

Søndagens engelske “Frækkert” på BN…

Søndagens “Frækkert” er som overskriften indikerer en kamp vi har hentet på den anden side af den engelske kanal, hvor det er Premier League’s nok mest omtalte opgør denne weekend fra toppen af ligaen.

Manchester City – Arsenal = AH -1,5 = 1 = odds 2,00
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Start Bonus…

Manchester City virker som om de befinder sig på en anden planet, for de virker nærmest uovervindelige i denne sæson. Indtil nu er det ikke lykkedes nogen at besejre City og kun Everton har formået at spolere en ellers suveræn sæson med en remis.

Så udfaldet af kampen er vi på ingen måde i tvivl om og når City stiller i stærkeste opstilling, scores der også mange mål. Der er landskampe i næste uge, så der bliver nok ikke sparet fra Pep Guardiola side og slet ikke mod Arsenal.

Selv om det er et kompetent mandskab der møder op på Etihad Stadium hos de blå i Manchester, så må det være de fleste managers frygt at komme der – for ender det med en fyring efter et svigende nederlag til City!

*

Arsenal sendes nok et hjemme med en mega ydmygelse fra Etihad Stadium, men formen i denne periode lader en hel del tilbage at ønske – og den gamle sang om “Wenger i old and tired” synges igen af klubbens rimeligt tålmodige fans.

Det så godt ud de første runder i Premier League, men så er det eller blevet “same-o-same-o” og der spilles for mange dårlige kampe, trods et ellers kompetent mandskab.

Nu er Arsenal ikke kanonføde i forhold til City, men deres evne til at score mål lader dog alligevel en del ønsker tilbage. Det er ikke særligt tit de scorer på fremmed græs.

Ja de vandt deres seneste med 5-2 hos Everton, men det betyder også at de har scoret 1 mål i de resterende 4 kampe og lukket 7 ind. Den statistik vil helt sikkert blive forværret i dag.

Manchester City – Arsenal = AH -1,5 = 1 = odds 2,00
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Start Bonus…

To Top