Frække

Søndagens engelske “Frækkert” på BN…

Der er nok ikke mange engelske fodboldtilhængere der ikke skal se dette stormøde fra den bedste engelske række Premier League, hvor sidste års mestre tager imod et hold der pt. spiller som et mesterhold.

Chelsea – Liverpool = + 3,5 mål = Odds 2,75
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Chelsea kan stadig nå en CL plads, men det kræver a de vinder i dag og Liverpool sætter point til i deres 2 kampe efter denne. Der er så også den mulighed,at Liverpool kunne vinde denne sæsons CL og så er der en plads i overskud.

Formen er igen på plads og de 4 seneste kampe er vundet sikkert. Hjemme på Stamford har der været flere smuttere end der plejer, men med et fuldtalligt mandskab og en god form, tror vil på mindst 1-2 mål.

*

Liverpool har virkeligt vist i denne sæson, at de kender vejen til kassen og i PL er det blevet til ikke færre end 80 af slagsen og det gør dem til det næstmest scorende hold, kun overgået af City med 102.

Liverpool er godt klar over at de skal have point i dag, men de har også CL i baghovedet og det kan ikke undgå at påvirke spillerne en smule. Hvem gider at blive skadet lige før den største kamp af alle for et klubhold.

Hvem der vinder vil vi ikke spå om, men begge mandskaber er gavmilde foran eget mål og begge mandskaber er effektive foran modstandernes mål  det kan ikke undgå at blive en målrig kamp.

Chelsea – Liverpool = + 3,5 mål = Odds 2,75
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top