Nyhed

Søndagens engelske Frækkert fra PLs top…

Her er det opgøret mellem 2 mandskaber der ikke helt har haft den samme sæson som i fjor, hvor gæsterne vandt mesterskabstitlen og hjemmeholdet lå og kæmpede med i lang tid. Sådan kan man vist roligt sige, at det ikke er gået i denne sæson.

Tottenham – Manchester City = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

Tottenham fik ny træner i den karismatiske manager Jose Mourinho, men det gav kun en kort effekt og det blev hurtigt hverdag igen. Faktisk er det kun blevet til 3 sejre i de seneste 10 kampe og her er en af dem fra FA Cup’en. Ikke fordi Christian Eriksen ikke har bidraget, men han er væk nu og kan ikke bruges til at redde holdet i en stram situation mere.

Det virker ikke som om de øvrige spillere kan løfte de mangler som Tottenham har haft uden en Eriksen i hopla. Heller ikke Mourinho har kunnet regne den ud og i dag er taktisk kløgt ikke nok. Dagens gæster er stadig et frygteligt hold at spille imod, selvom styrken ikke er den samme som i sidste sæson. Vi tror ikke på point til Mourinho og Tottenham i dag.

*

Manchester City ligger på 2. pladsen og skal ikke tænke på mesterskabet, da det forlængst er sendt til Liverpool. De skal til gengæld tænke på de efterfølgende hold, da Leicester ligger lige i bagdelen med kun 3 point mindre.

Formen er dog på samme niveau som topholdet fra Liverpool og de virker til, at igen at have fundet de rigtige takter frem, her kort før CL knald eller fald kampe går i gang. Manchester City har stort set hele mandskabet at vælge i mellem og når det er tilfældet er det et svært mandskab at have på besøg. Vi er ret overbeviste om at alle 3 point går til Manchester City.

Tottenham – Manchester City = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at spille for…

To Top