Nyhed

Søndagens engelske Bonus spil fra PL…

Dagens Bonus anbefaling er hentet i Premier League og er det opgør vi på redaktionen har valgt at følge denne søndag. Hjemmeholdet er normalt gode hjemme og viste i seneste runde, at der er noget om snakken.

Leicester – Newcastle = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Leicester er godt med indtil videre i Premier League, hvor de har lagt sig på 3. pladsen med 11 point, som kun er 2 point mindre end City. Der er kun indkasseret 1 nederlag og det var ude til United. Det er vel fair nok.

I sidste runde slog de Tottenham hjemme med 3-2 og er forøvrigt også ubesejrede indtil videre hjemme på King Power Stadium. Det er vi slet ikke i tvivl om, at de også er efter dette opgør og vi tror også på alle 3 point.

*

Newcastle har faktisk også slået Tottenham i denne sæson, endda på udebane. Det er så også den eneste triumf de har fået efter de første 6. runder er afviklet. Scoreren hedder 4-8, så det er ikke meget de ellers har fået ud af sæsonen. 

De 2 andre kampe de har spillet på fremmed græs er endt med et nederlag på 1-3. Helt så mange mål tror vi ikke på i dag, men vi kan ikke se Newcastle har forbedret sig på nogen måde – så det bliver det rene Nam Nam for Leicester i dag.

Leicester – Newcastle = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top