Bonus

Søndagens dansker Bonus på BN…

Superligaens tophold ser ud til at mene det alvorligt i denne sæson, efter en meget lang årrække uden de store succesoplevelser. Vi anser i hvert fald muligheden som værende til stede på redaktionen – men dagens gæster nok skal slås om at undgå nedrykning.

Brøndby IF – Vejle Bk = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du kan få din Gevinst i BitCoin…

Brøndby IF har fået den stabilitet som har været fraværende i mange sæsoner. Det ser ud til at Niels Frederiksen har få sat sig igennem og fået spillerne til at forstå hans idéer. Vi vurderer på redaktionen, at Brøndby IF for en gangs skyld skal ages alvorlige, når det kommer til mesterskabs favoritterne.

Selv om de er ikke er fløjet ind på Brøndby stadion i denne sæson og kun spillede remis mod AaB for et par runder siden, så er der kommet mere kød på stegen i de seneste uger, som vi kunne se mod Lyngby. Her hentede Brøndby en 4-0. Vejle er måske ikke lige så ringe, men det opvejes af at Brøndby spiller hjemme. Så en flermålssejr vil ikke overraske os.

*

Vejle Bk har faktisk gjort det hæderligt som oprykkere og umiddelbart ligner de ikke t mandskab der ryger ned. Men formen har været dalende lige så stille og roligt og det virker ikke til, at vinterpausen gav dem nogle svar på deres udfordringer. De vandt godt nok på udebane over SønderjyskE, men vi syntes at det var SønderjyskE der var dårlige, fremfor Vejle der var gode.

Men de har vundet 5 kampe ud af 16 og fået point i 5 mere, så man skal heller ikke tage fejl af Vejle Bk, I dag mener vi bare, at hjemmeholdets pile peger alle sammen op ad og Vejle den modsatte vej. Ligeledes har Vejle ikke fået løst deres defensive udfordringer og det vil blive deres akilleshæl i dag.

Brøndby IF – Vejle Bk = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du kan få din Gevinst i BitCoin…

To Top