Bonus

Søndagens dansker Bonus fra Superligaen…

Superligaen kan helt sikkert være en tricky størrelse og dagens Bonus er netop hentet fra denne hjemlige turnering. Der vil nok være mange der syntes, at denne anbefaling langt fra er sikker – men det er også derfor den ligger som Bonus.

FC København – AGF = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

FC København skuffede i sidste runde ved at smide 2 føringer væk mod bundholdet fra Lyngby. Selv om de sad solidt på spillet, virkede de en smule ukoncentrerede i flere situationer. Måske den nye succes i 2021, med 22 ud af 24 mulige point bevirkede at de tog en smule let på tingene.

Lyngby er blevet bedre, men stadig ikke prangende. Men der er ingen lette kampe i Superligaen, selv om der selvfølgelig er forskel på holdene. Vi er ret overbeviste om, at de igen er fuldt kocentrerede i dette opgør og motiverede på en helt anden måde. For dagens gæster er jo en af de nærmeste konkurrenter til mesterskabet og en god placering i ligaen.

*

AGF og David Nielsen har vist stabilitet, trods vi på redaktionen vurderer, at mandskabet klarer sig bedre end den styrke de besidder. Men David Nielsen har formået at løfte spillernes selvtillid og tro på egne evner – og det kan for de fleste mandskaber bærer dem langt. Så det vil være et AGF mandskab der både tror og går efter en sejr.

Vi ser foran os et opgør der vil blive meget taktisk funderet fra AGFs side, hvor man vil gøre alt for at undgå personlige fejl og for stor afstand mellem de bagerste kæder. Det har vist indtil nu at de kan magte, men det koster så også lidt på i offensive fase. Vi ser dog frem til et spændende og sikkert også anspændt opgør, hvor både spil og intensitet vil blive en central del af kampen. Vi tror dog at AGF ender med et nederlag.

FC København – AGF = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top