Freynhofer

Søndagens danske Superliga “Sats”…

Alle der interesserer sig for dansk fodbold ved, at I dage spilles der et af de store opgør, som både afvikles på og udenfor banen. Det er nemlig arvefjende opgøret mellem de 2 mest historiske hold i Superligaen.

Brøndby IF – FC København = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil, selvom du er kunde…

Brøndby IF holder stabiliteten og har vist en sjælden konstant, som vi ikke har siden deres velmagtsdage som det dominerende hold i Danmark. Zorninger har virkeligt fået sat sit præg.

Hjemme på Brøndby Stadion har de stort set gjort rent bord og der er ingen tvivl om, at dette opgør er de ekstra opsat på at vinde foran deres egne fans.

De seneste 3 gange disse 2 hold har mødt hinanden, har Brøndby forladt banen med hænderne i vejret som sejrherre, efter at have vundet med 1-0. Så det spil ligger også og lurer. Vi holder os bare til den rene sejr i dag til hjemmeholdet.

*

FC København har i denne sæson udvist en sjælden ustabilitet og salget af flere af de bærende spillere sidste sommer, har været en dyr fornøjelse, selvom det sikkert skæppede meget godt i kassen.

De har dog vist en konstant fremgang – men der har også været flere svipsere som har været svære at forklare. Senest første man 2-0 i FC Midtjylland, men endte så med at tabe med 2-3.

Vi er overbevist om, at den 4. sejr på stribe til de blå-gule fra Vestegnen vil komme i dette opgør, om det så også for 4. gang bliver med en 1-0 sejr vil kun tiden vise.

Brøndby IF – FC København = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får kr. 100,- i risikofrit spil, selvom du er kunde…

To Top