Frække

Søndagens danske Superliga Frækkert…

2 af de mandskaber der havde forhåbninger om en topplacering da Superligaen gik på vinterferie, har ikke helt haft det momentum som de havde lige før pausen. Det har betydet, at hjemmeholdet har mistet første pladsen og dagens gæster er ved at falde ud af medalje striden.

Brøndby IF – AGF = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Brøndby IF har ikke haft midtuge kamp i torsdag i Landspokalen, som dagens gæster har og må derfor være mere friske til 90 minutter. Der er kommet 2 nederlag ind på kontoen i de 2 seneste runder, så Brøndby skal til at komme i gang igen. Men det skal dog siges, at det var mod hhv. FCK og FCM – så det var kampe hvor de fik kam til deres hår. Men Brøndby er ikke kommet langt nok endnu til, at kunne danse med de 2 store klubber i DK. Men de er på vej. 

Brøndby har kun tabt 2 kampe hjemme i denne sæson og det har været til de 2 nævnte klubber. Ellers har den stået på 7 sejre og kun 3 gange remis. Så Brøndby stadion er snart igen ved at være et af de rigtige svære steder at spille. Med de flere kræfter end dagens gæster og en topplacering som motivation, mener vi at Brøndby hiver alle 3 point.

*

AGF er vel landet i en slags krise i det nye år. Det gik nogenlunde de første 5-6 runder i 2021 – men så er det også gået jævnt ned af bakke siden. De seneste 3 kampe er alle endt med nederlag og der har ikke været nogen sejre i de seneste 6 kampe. Så, jo man kan godt tillade sig at kalde det for en krise i AGF. Det virker ikke som om de har samme gejst og styrke som i fjor, til trods for der faktisk er kommet forstærkninger til.

Men om det er David Nielsen der har slidt spillerne op mentalt eller spillerne selv ikke er sultne nok mere, er svært at sige. Men der er for mange fejl og misforståelser på banen og spillerne i mellem. Og i Superligaen bliver selv de mindste fejl straffet. Vi tror ikke på, at de har fået rettet på de mange fejl der er begyndt at komme i defensiven til i dag og hjemmeholdet vil heller ikke give dem meget plads. Det ligner et nederlag, til de aarhusianske gæster.

Brøndby IF – AGF = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top