Bonus

Søndagens danske Super Bonus…

SÅ er vi tilbage i den hjemlige andedam, men det er ikke Superligaen vi har kigget på, men niveauet lige under. Senest vi havde denne liga under lup, var det samme hjemmehold vi pegede på. Dengang gik det som forventet og vi tror på dem igen i dag.

Vendsyssel – Hvidovre IF = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Vendsyssel er gode hjemme og har det rigtigt svært på udebane. Det virker sådan i denne sæson og indtil nu har premissen holdt stik. Både Kolding og nedrykkerne fra Hobro, blev ofre for Vendsyssels hjemmebanestyrke.

I begge disse opgør blev målet holdt rent og det er også et spil man kunne tage med i dag, da vi på ingen måde tror på gæsterne. Hvis Vendyssel kunne blive bedre på udebane, ville de være med helt oppe i toppen. Men i dag for de 3 gode point igen.

*

Hvidovre IF kan også sige igen igen. Men det er med nederlag, for de har stået i kø når det kommer til resultaterne for Hvidovre indtil nu. Vi havde faktisk selv troet mere om det københavnske mandskab, men de ser alt for tunge ud på banen.

Hvidovre lå også i 1. division i sidste sæson og har gjort det i en årrække. Så niveauet er ikke nyt for dem. Men når man lukker ca. 3 mål ind i gennemsnit og selv score mindre end et – så er det rigtigt svært at vinde fodboldkampe. Vi kan kun se en gentagelse af de tidligere kampe i dag – endnu et nederlag til samlingen.

Vendsyssel – Hvidovre IF = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top