Nyhed

Søndagens danske Special Bonus fra Superligaen…

Den danske Superliga er også kommet godt igang og der er begyndt at vise sig nogle enkelte tendenser. Selv om Superligaen ofte er en utilregnelig størrelse er vi overbeviste om på redaktionen, at der er hold der vil være meget stabile.

Brøndby IF – AC Horsens = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Brøndby IF har mange jern i ilden, men viser langt mere stabilitet og styrke i denne sæson, end de har gjort længe. Deres deltagelse i kvalen til EL, er også med til at udvikle holdet – og her har de jo haft succes.

Selv om de europæiske kampe slider, så er det så tidligt på sæsonen, at det betyder lidt mindre. Det er på hjemmebanen hvor de igen er begyndt at vise tænder – de var jo en smule tandløse i sidste sæson foran egne fans. Vi er ret overbeviste om, at Brøndby fortsætter deres sejrsgang.

*

AC Horsens har tabt 2 og vundet 1 kamp og det var ude over det formsvage mandskab fra Silkeborg. Begge hjemmekampe blev dog spillet mod hold som FCK og FCN, så det var modstandere fra øverste hylde.

Men selvom de vandt udekampen i Silkeborg, betyder det ikke at vi på redaktionen tror at AC Horsens har fået et udebane niveau, der kan matche hjemmeholdets ditto. Vi er ret sikre på at de gule fra Horsens rejser hjem med endnu et nederlag.

Brøndby IF – AC Horsens = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top