Sats

Søndagens danske “Sats” fra BNs panel…

Dagens sidste anbefaling fra panelet på BettingNews er hentet i den bedste danske række Superligaen, som igen i denne sæson har budt på mange overraskelser og vi synes bestemt, at der er lagt til en mere her.

AaB – FC København = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får den højeste Bonus denne søndag…

AaB er stille og roligt ved at krybe op i tabellen og der er kommet andre boller på suppen på det seneste. Kun3 af de seneste 10 kampe er tabt og ude er man også begyndt at vinde fodboldkampe.

Så en 7. plads som er lige under stregen, á point med OB og FCK som også har 25 point lige over stregen. Og det er det ene af disse 2 hold der kommer på besøg i dag.

Selvom AaB ikke er super hjemme, så mener vi at den opadgående kurve holdet er inde i, samt den fokus der er på et hold når FCK kommer på besøg, vil gøre en forskel. Den forskel mener vi er nok til at slå FCK.

*

FC København har spillet EL kamp torsdag og det kan ikke undgås at sidde i benene. Så hvis de er lige så tunge med at komme igang som mod FCN, så vil de nok slippe op for kræfter, før de er nået ret langt inde i 2. halvleg – så de skal være klar fra starten.

Vi mener på redaktionen dog ikke at moralen er så høj og der er begyndt at være en smule mudren i krogene. Om Ståle kan få spillerne til at holde fokus vil vise sig – men de virker ikke så sultne eller så koncentreret som hold, som vi har været vant til at se dem.

AaB – FC København = 1 = Odds 3,30
Spillet hvor du får den højeste Bonus denne søndag…

 

To Top