Nyhed

Søndagens danske “Frækkert” fra Redaktionen…

Dagens sidste anbefaling, som er dagens “Frækkert” er hentet i det utilregnelige danske turneringssystem – der altid er fulde af overraskelser, men vi har dog valgt et opgør – hvor målmanden tager med hænder. Det er 1. Division.

Lyngby – HB Køge = 2 = Odds 2,85
Spillet hvor du får dit Indskud 3-Doblet til at spille for…

Lyngby har skuffet efter nedrykningen. Heller ikke en trænerfyring og ansættelse af Mark Strudahl, har gjort den store forskel endnu. Det virker faktisk til at gå den anden vej. 4 nederlag i de 5 seneste kampe hjemme/ude taler vist sit tydelige sprog.

De 2 seneste hjemmekampe blev begge tabt, til hhv. Næstved og Viborg. Men scoreren for de 2 kampe hedder 1-8, hvilket kunne tyde på at Strudahl måske ikke helt har indsigt i det defensive område, som tidligere angriber.

Det skal vi ikke kunne sige, men bare konstatere, at det slet ikke fungerer i denne periode og Lyngby virker som et offerlam, når de møder de andre hold i 1. Division. Selv om det er hjemme tror vi stadig ikke på dem overhovedet.

*

HB Køge spilledeonsdag Pokal hjemme mod Nordsjælland og tabte med 0-4. De havde dog solgt den kamp en smule, da de ikke stillede i absolut stærkeste opstilling. Men det er da også til at forstå, med deres placering i toppen af 1. Division.

Kun 2 nederlag i 10 kampe viser en rigtig god form. De har dg kun spillet 4 udekampe, hvor de 2 er tabt. De 2 sejre var mod Thisted og Silkeborg, som er noget bedre hjemme i denne periode, end Lyngby.

Den er måske lige på kanten og selvfølgelig skal man ikke smide hele sin nye udbetalte månedsløn. Men vi ser et godt værdispil her til en lille penge, som vi tror vokser sig større. Vi har i hvert fald smidt lidt guld efter dette resultat.

Lyngby – HB Køge = 2 = Odds 2,85
Spillet hvor du får dit Indskud 3-Doblet til at spille for…

To Top