Bonus

Søndagens danske Bonus på BettingNews…

FC København har været igennem en forvandling, da Staale Solbakken fik besked om at pakke sit gode tøj og rejse hjem til Norge. Om denne forvandling ender med en flot hvid svane – eller en gråsort ælling vil tiden vise.

FC København – AaB = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

FC København virkede trætte og uinspireret på banen og en trænerudskiftning var nok det bedste der kunne ske for holdet og klubben. Der skulle ske noget hvis klubben stadig skulle tro på mesterskabet – og så er en trænerudskiftning det mest normale.

Vi tror at det i hvert fald i starten vil have en gavnlig effekt. For spillerne er jo ikke dårlige – de skal bare have et “spark” bagi og ny inspiration. Og spillernes egen ære skal også nok gøre en forskel. Hjemme i Parken mod Nordjyderne skal de nok hente alle 3 point. For at vide hvordan fremtiden ser ud skal vi se nogle kampe først, før vi kan fornemme i hvilken retning det vil gå.

*

AaB virker modløse og idéforladte i denne sæson og får simpelthen alt for lidt ud af det. En alt for taktisk fokuseret opstilling ødelægger en del for AaB. Vi vurderer også, at spillerne mangler lidt niveau, set over en bred kam – og at truppen er lige smal nok på det punkt.

De 5 point de har hentet har mod hold som ligger og roder et godt stykke nede i tabellen, som også dagens hjemmehold gør. Men det hold de vil møde i dag i national arenaen vil været motiveret på en helt anden måde. AaB vil ryge på r.. og albuer, efter redaktionen mening og tabe med mere end 1 mål.

KC København – AaB = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top