Nyhed

Søndagens danske Bonus anbefaling fra redaktionen…

Dagens Bonus har vi snappet i den danske Superliga, hvor gæsterne må siges at skuffe en smule i denne sæson, men stadig har muligheden for at ende i det gode selskab på den rigtige side af midten – bare ikke efter i dag.

SønderjyskE – FC Nordsjælland = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

SønderjyskE har fået godt fart i spillet og har en flot stime i den seneste periode. Kun 1 nederlag i de 10 seneste kampe viser, at der er kommet langt mere stabilitet ind i holdet.

Kun FCM og FCK har formået at vinde i Sønderjylland og de er da også de 2 hold der er klart best på udebane. Dagens gæster har langt fra samme niveau. Der udover er der også 2 sejre og 2 gange remis foran egne fans. Vi tror ikke på et nederlag hjemme foran SønderjyskE’s egne fans og i vores optik ligner det mest en pointdeling.

*

FC Nordsjælland får de point de skal have hjemme på kunstgræsset, men på udebane har de ikke fået det til at fungere i denne sæson. Den store udskiftning og en del skader, har gjort det svært for nordsjællænderne.

På udebane har de kun hentet 1 sejr. Det var i den første runde ude mod Horsens. Siden denne kamp er der gået hele 5 nederlag ind på kontoen på udebane. Mere eller mindre hele top 5. I dag møder de et hold lige efter, så mon ikke de dele i porten.

SønderjyskE – FC Nordsjælland = 1X = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top