Frække

Søndagens Bundesliga Frækkert på BN…

Vi slutter af i den tyske Bundesliga, hvor dagens hjemmehold er ude i en mission mange på forhånd havde set umulig. Men efter ansættelsen af en dansk træner, så er tingene vendt til det bedre og det kunne godt se ud som om, at missionen kunne lykkedes.

Mainz – Augsburg = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du kan din gevinst i BitCoin…

Mainz fik ansat danske Bo Svensson, efter et forfærdeligt efterår, hvor det så ud til at de havde kursen direkte mod 2. Bundesliga. Men er blevet vendt til både point, selvtillid og masser af optimisme. Kun 3 kampe er tabt ud af 8 mulige og i de seneste 5 er det kun1 kamp.

Så den nye træner er ved at få spillet sit nye hold ind, efter de koncepter han har bragt med til klubben. Det er sågar blevet til 3 sejre og 2 gange remis, så de har fået flere point i de seneste 8 kampe, end i de første 14. Vi tror at den nyvundne selvtillid vil give en sejr i dette opgør, mod et gæstende hold der bestemt er til at tale med.

*

Augsburg er formmæssigt faldet end i et hul og daler stille og roligt ned i rækken, efter en hæderlig start på sæsonen. Det virker nærmest som om luften stille og roligt er gået ud af ballonen, da formen ser ud til at blive ved med at dale. De fik dog en remis på hjemmebane i sidste runde mod t svagt spillende Leverkusen mandskab på 1-1.

Hvis den ringe form fortsætter, så er de snart i den del af turneringen hvor det ikke er så sjovt og spille og hvor presset kan være med til at påvirke mandskabet. Der er kun 5 point ned til det bedste hold under stregen og 6 point ned til dagens hjemmehold. Men det er på udebane og her har de ikke været alt for skarpe i denne sæson. Nej, vi tror på hjemmeholdet.

Mainz – Augsburg = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du kan din gevinst i BitCoin…

To Top