Bonus

Søndagens Bundesliga Bonus anbefaling…

Augsburg – FC Köln = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS at lege med…

Augsburg er ikke blandt de bedste hjemmehold, men ligger i midten på dette parameter. De “store” hold taber de til og det er fra top 6 og op efter. Men de øvrige mandskaber har de delvist styr på hjemme i Augsburg – og dagens gæster er bestemt ikke fra toppen.

Augsburg kan heller ikke gå på Corvid-19 ferie endnu, da de ikke kan sige sig helt fri af bunden. Med 5 kampe og kun 4 point ned til holdet lige under stregen, så kan der ikke slappes af. Dagens gæster har ikke vundet i Augsburg siden 2008 og får de point i dag er det højest 1.

*

FC Köln ligger et par pladser og et par point bedre en dagens hjemmehold, så de kan heller ikke tage let på tingene. Men formen er bare ikke god og kun 2 point har de hentet i disse 5 runder der er afviklet for nyligt. Scoreren heddder 8-13 – så det virker nærmest som de er gået på ferie.

Dette opgør vil på ingen måde blive seværdigt, da FC Köln spiller noget defensivt og kedeligt. Så de tilskuere der ellers ville være der går nok ikke glip af så meget. En kedelig remis kan det ende med – men findes der en vinder bliver det hjemmeholdet fra Augsburg.

Augsburg – FC Köln = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS at lege med…

To Top