Bonus

Søndagens Bonus valg på BNs Redaktion…

Så får den bedste norske række Eliteserien også lige vores fokus i dag. Vi holder som sædvanlig med det suveræne tophold, som kun ved en enkelt lejlighed har skuffet vores forventninger. Det tror vi ikke på at de gør i dag.

Kristansund – Bodø/Glimt = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Kristiansund ligger 6 point fra de sjove placeringer, med kun 8 runder tilbage. Det ser umiddelbart ikke ud til, at de vil lande meget højere end den 6. plads de ligger på. Alt for mange kampe er endt remis i denne sæson. 9 ud af 22 kampe er endt med en pointdeling og det er fordelt ligeligt hjemme og ude. 

Kristiansund er faktisk en kende bedre på udebane, hvor de har hentet 20 af deres 36 point. Kun dagens gæster er bedre på udebane. Kristiansund scorer ikke så mange mål og det er et af deres problemer. I dag skal de møde rækkens mest scorende mandskab, der har scoret lige under det dobbelte antal mål og lukket langt færre ind. Vi tror ikke på hjemmeholdet i dag.

*

Bodø/Glimt har tabt 2 kampe i streg – det er første gang i sæsonen. Men det var heller ikke mod hvem som helst. AC Milan på udebane med 2-3 – det er helt OK. Efterfølgende på udebane mod Eliteseriens næstbedste hjemmehold Molde med 2-4, som også er med i EL. Så de 2 nederlag har været mod rigtige gode mandskaber – som er noget bedre end dagens modstander.

Vi er ret sikre på, at formen ikke er faldet og at Bodø/Glimt vil suse der ud af igen. De har ikke glemt at score mål, med tanke på at de scorede 4 mål i deres 2 nederlag. I dag skal de møde et hold som ikke score mange mål, men lukker jævnt mange mål ind. Det bliver den 9 udesejr ud af 12 mulige i dag.

Kristansund – Bodø/Glimt = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top