Nyhed

“Søndagens “Bonus” valg på BN…

Søndagens anbefaling i kategorien “Bonus” er hentet i den tyske Bundesliga, hvor det nærmest er top og bund der mødes – har bookmakerne valgt et dejligt Odds på favoritsejr – og det snupper vi gerne med.

FC Köln – Leverkusen = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

FC Köln virker ikke som et mandskab der spiller i Bundesligaen i næste sæson. Formen er elendig og med hele 8 point op til en evt. redning – ser det noget vanskeligt ud for kølnerne.

Tillægger man så også en skadesliste som gør lidt ondt på truppen, så er der måske en klar årsag til, at de har svært ved at få point, selv hjemme på RheinEnergieStadion foran egne fans. Vi tror heller ikke det sker i dagens kamp.

*

Leverkusen har igen fået fart på, men det er faktisk ikke hjemme foran egne fans de har haft mest succes. Her er de utroligt jævne og taber nærmest hver anden kamp – så er der helt andre boller på suppen på udebane.

Her skal man hele 12 kampe tilbage for, at finde det seneste nederlag og de 11 efterfølgende kampe har 7 sejre. Så Leverkusen er faktisk en smule skræmmende på udebane, men hjemme er de bløde som lam. Der vinder de i dag og et sværkket og ringe mandskab fra FC Köln.

FC Köln – Leverkusen = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil, selvom du er kunde…

To Top