Bonus

Søndagens Bonus valg fra Allsvenskan…

Så er vi taget et smut over Sundet, som farvandet mellem Danmark og Sverige hedder. Her har vi fundet et af de mest formstærke mandskaber på hjemmebane, som vi har tjent gode penge på indtil nu. Det kommer vi også til i dag.

Östersunds – Djurgådens = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Östersunds holder den høje form og har nu ikke tabt i deres seneste 6 kampe og kun 1 gang i deres 10 seneste. Fra at have ligget nede og rode bandt de triste placeringer, er Östersunds nu rykket op som nr. 9. med kun 6 point til de sjove pladser.

Så holdes formen, hvilket vi forventer her på redaktionen, så kan Östersunds snart være et af de hold der slås om en topplacering. De har måske ikke fået opbygget et fort hjemme, men de taber ikke særligt tit – og det forventer vi heller at de taber i dag.

*

Djurgårdens ligger også godt til i tabellen, men har haft en længere periode med ustabilitet og dumme pointtab. Det hele startede med at de tabte i EL kvalen til Ferencvaros og siden har der ingen sejre været, men 2 gange remis og 2 nederlag. Så de blev ramt mentalt efter det meget korte Europa eventyr de havde sat næsen op efter.

Senest de spillede på udebane var mod Helsingborg, som sand for dyden ikke har været nogen særlig god oplevelse i denne sæson og ligger da også og roder nede på den forkerte side af stregen.

Så det virker som om, at Djurgården har ramt en eller anden mur i denne periode. Vi tror ikke at de kravler over den i dag – men højest kommer op på den og får en heldig remis. Og med “Dobbelt-Chancen” rammer vi faktisk et rigtigt godt odds alligevel.

Östersunds – Djurgådens = 1X = Odds 2,00
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top