Nyhed

Søndagens “Bonus” spil på BN…

Vi har fundet et par opgør fra den danske Superliga, som vi på BettingNews redaktion ikke synes er så utilregnelig endda, men vi indrømmer da gerne, at den ind i mellem giver vores anbefalinger nogle udfordringer.

Lyngby – Helsingør IF = BHS = Ja = Odds 1,75
Spillet hvor du får den bedste Kundeservice på markedet…

Lyngby var sidste sæsons helt store positive overraskelse hvor de sluttede blandt de bedste og fik en billet ud i Europa. Derfor var forventningerne nok også høje til dem i år men, de forventninger har de ikke været i stand til at leve op til endnu.

Efter de første 7 runder ligger Lyngby og roder på en sidsteplads med 5 point og en målscore på 9-19! Lyngby har kun haft 2 hjemmekampe ud af deres sidste 10 hvor de har holdt modstanderne fra at score. Den ene var i EL mod Bangor City hvor Lyngby hjemme vandt 1-0, og den den 2. kamp ligger helt tilbage til maj måned hvor de slog Sønderjyske 2-0.

Kigger vi på deres seneste 10 kampe overall har de ikke holdt målet rent i en eneste kamp. Lyngby og AGF deler lige nu pladsen som det hold der lukker flest mål ind på hjemmebane, men Lyngby score i alle deres hjemmebanekampe.

*

Helsingør har indtaget den rolle som sæsonen overraskelse som Lyngby havde sidste år. De har i den grad vist at de har viljen til at kæmpe for at overleve i Superligaen og startede ud med lyn og torden.

De er dog faldet en smule i niveau nu, men ligger pænt i midten af tabellen med 9 point og en målscore på 8-11. Helsingør har kun spillet 1 udebane kamp uden at score siden d. 20/03-17 og det var kampen mod FCN D.21/08.

Samtidig har de ikke spillet en udekamp uden at lukke mål ind i denne sæson, hvis vi ser bort fra cup kampen mod Husum.

Lyngby – Helsingør IF = BHS = Ja = Odds 1,75
Spillet hvor du får den bedste Kundeservice på markedet…

To Top