Bonus

Søndagens Bonus spil fra UEFA Nations League…

Så er det en af de lidt mere kvalitative kampe – håber vi på redaktionen – hvor 2 af de bedste mandskaber i Europa tørner sammen i UNL på gruppe A niveau. For hold på dette niveau er det ligegyldigt hvilken turnering det gælder – her tæller kun en ting – og det er sejr.

Schweiz – Tyskland = 2 = odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds HVER dag…

Schweiz havde kun tabt til Danmark i deres seneste 5 landskampe, før kampen mod Ukraine. Dog har de det stadig stramt mod de bedste hold og det skyldes naturligvis, at der mangler spillere på holdet, der til dagligt spiller i de bedste klubber – men det går fremad.

Schweiz sluttede som nr. 1 i Danmarks EM Pulje, men her er der jo også en blandet landhandel af hold. Her er alle hold på samme niveau og det er på A niveau, hvor der er masser af prestige at tabe. Schweiz skal nok overleve med Ukraine i puljen. Men vi tror de slutter næstsidst, efter Tyskland og Spanien – og skulle man så tabe til Ukraine, så kan det være ren nedtur og ende med et smut ned på Gruppe B niveau. I dag taber de…

*

Tyskland har et utroligt stærkt landshold når det spillere og det gør det igen efter, at Joachim Löw blev smidt på porten. Herefter har det været ren sejrsgang fra det tyske landsholds side og optimismen og sammenholdet er igen lige der hvor det skal være. Sådan så det også ud mod Spanien, men 6 minutter inde i overtiden fejlede man i forsvaret og kampen endte 1-1!

Selvfølgelig får de ikke bare sejren forærende, men vi er helt klart af den overbevisning, at de slår Schweiz sikkert, nu hvor de har spillet en landskamp sammen. Tyskland er bare en klasse bedre end dagens hjemmehold og det vil vi få at se med egne øjne i aften – hvor redaktionen også vil sidde klistret til skærmen.

Schweiz – Tyskland = 2 = odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds HVER dag…

To Top