Nyhed

Søndagens Bonus spil fra den italienske Serie B…

Så blev det også tid for de italienske serier og det er både Serie A og B, der får slået hul på bylden i denne weekend. Så er de vigtigste og de mest spillede turneringer kommet igang og det er vi også på BN.

Empoli – Juve Stabia = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde med mere…

Empoli røg ned fra Serie A i sidste sæson, men har stort set beholdt sit mandskab og kun få udskiftninger har været gennemført henover sommeren. De er kommet videre i Pokalen efter 2 sejre, så formen er ved at være der.

I Serie A var de faktisk slet ikke så ringe på hjemmebane og når man ser 10 turneringskampe tilbage, er der kun 1 nederlag og 1 remis. Så hjemme er de stærke og det er ikke hvem som helst der vinder her, hvilket Napoli oplevede i fjor.

*

Juve Stabia er rykket op fra Serie C og tilbage i den række hvor de normalt plejer at opholde sig. Men økonomien og spillervalget har ikke været prangende. Det startede heller ikke så godt for Juve Stabia.

De er røget ud af pokalen til et hold fra Serie C på hjemmebane og det ha nok ikke n´bonget selvtilliden. I forvejen er de ikke de bedste på udebane og i sidste sæson var det ikke prangende – og det var Serie C.

I dag skal de starte sæsonen på udebane mod et hold der i sidste sæson spillede i Serie A. Som oprykkere kunne vi måske tror på det, hvis det var hjemme og formen havde været langt bedre – men på ingen måde i dag.

Empoli – Juve Stabia = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde med mere…

To Top