Nyhed

Søndagens “Bonus” spil fra BNs panel…

Det er søndag og dagen inden vi skal igen igen til, at starte på en ny uge – men lad os dog lige slutte den af med succes og en masse ekstra moneter på lommen. Vi er taget til Premier League for at finde dagens “Bonus” spil.

Liverpool – Arsenal = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får den Bedste KundeService på markedet…

Liverpool så i optaktsfasen ikke ud til at være helt på plads, men det viste det sig, at de var. Det var selvfølgelig ikke tilfredsstillende kun at spille remis i premieren ude mod Watford, men det er alligevel godkendt.

I kampen efter hjemme på Anfield kunne man straks se, at der er drev over spillet og at holdet nu har fået Klopp’s idéer helt ind under huden. Det blev til en sejr på 1-0, men den burde have været større, mod et Crystal Palace mandskab der var på hælende.

I Champions League har de også indhentet succes og skal nu igen til at spille Champions League. Vi tror på dem i dag, da det både er et præstigeopgør, det er hjemme Anfield og spillet hele tiden vokser runde for runde.

*

Arsenal lagde ud med brask og bram og vi troede faktisk at de ville få en start som i fjor. Men de har skuffet en del. Sidste kamp tabte de ude hos Stoke – godt nok kun med en enkelt pind på 0-1. Men de virker ikke så stærke ude.

Også i Premieren var der udfordringer og kun edm fynd og klem og tilpas meget held, lykkedes det dem at vinde med 4-3, efter premiere rundens mest målrige opgør.

Så vi er begyndt at tvivle og syntes ikke at Arsenal er der hvor de burde og skal være. Og med det udgangspunkt vil de få store udfordringer på Anfield, hvor ikke mange hold får succes, ud over hjemmeholdet.

Liverpool – Arsenal = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får den Bedste KundeService på markedet…

To Top